31/07/2018

Protest la Ungheni! Simpatizanții PAS, PPDA, PLDM și liderii unor ONG-uri, întâmpinați cu huiduieli (VIDEO)

”Maia Sandu la gunoi, Andrei Năstase la pușcărie”. Astfel au fost întâmpinați astăzi la Ungheni simpatizanții PAS, PPDA, PLDM și liderii unor ONG-uri subordonate acestora.

Potrivit poliției, la acțiunea opoziției de dreapta au fost aduși în jur de 100 de oameni, în timp ce numărul contramanifestanților a fost de două ori mai mare. Totodată, în jur de 300 de scutieri asigură ordinea publică.

Precizăm că mitingurile cu tentă electorală ale PAS, PPDA, PLDM eșuează în tot mai multe localități. Oamenii nemulțumiți le reproșează susținătorilor Maiei Sandu închiderea școlilor de către fostul ministrul al Educației, în prezent șef al PAS, iar celor ai lui Andrei Năstase – legăturile sale cu fugarii condamnați Țopa, dar și că atrag în formațiune un număr mare de indivizi cu antecedente penale. Astfel de tratament au avut liderii opoziției de dreapta la Nisporeni, Criuleni, Soroca.

sursa: today.md

Articolul Protest la Ungheni! Simpatizanții PAS, PPDA, PLDM și liderii unor ONG-uri, întâmpinați cu huiduieli (VIDEO) a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.



vezi sursa: http://livenews.md/protest-la-ungheni-simpatizantii-pas-ppda-pldm-si-liderii-unor-ong-uri-intampinati-cu-huiduieli-video/




from politica https://ift.tt/2M1FR9K
via IFTTT

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire